(savory wafers cake)
Slana torta sa oblandama tradicionalno i opravdano se nalazi na prazničnim menijima, rođendanima, slavama i raznim svečanim priredbama. Služi se kao hladno predjelo. Spremite je i vi prijateljima, garantujem da će i vama zatražiti ovaj odlični recept.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Porcije | Priprema | Cook | Servirano |
12 min | 0 min | 12 min |
Sastojci | |
Namirnica | Količina |
Oblatne | 1 kom |
Sitni sir | 800 gr |
Praška šunka | 800 gr |
Senf | 2 kašike |
Majonez | 2 kašike |
Pavlaka | 400 gr |
Puter | 250 gr |
So, Biber | |
Cena | 1.000din |
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Priprema:
- U posebnu činiju dodajte sitni sir, majonez, senf i rastopljen puter, zatim dobro izmešajte i asezonirajte dodavanjem soli i bibera.
- Na prvu oblandu stavite beli fil, zatim salamu i odgore novu koru koju ste prethodno premazali pavlakom kako bi se bolje slepile.
- Ponovite postupak do poslednje kore. Ostatak pavlake razmažite i narendajte tvrdi sir.
Prijatno Vam želi SerbianCook, u komentarima ostavite Vaše utiske i pitanja.
Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.
Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitaj ovde.
Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.
Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitaj ovde.
Super ukusni snack! Sad sam bogatija za jos jedan recept.
ОдговориИзбришиPratimo te bravo :)