(crunchy smoked salmon roll)
Dimljeni losos, isečeni na tanke filete, nezamenljiv su izbor za ljubitelje aromatičnih jela i ribljih specijaliteta sa zavodljivom aromom. Najbolji izbor za sve one koje se ne žele odreći gurmanskog užitka!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Porcije | Priprema | Cook | Servirano |
5 min | 10 min | 15 min |
Sastojci | |
Namirnica | Količina |
Dimljeni Losos | 150 gr |
Panceta | 100 gr |
Lazanje | 80 gr |
Grasak | 150 gr |
Cena | 500din |
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Priprema:
- Izblansirajte kratko lazanju potom i formirajte u krug, zatim je potopiti u vrelo ulje po mogucstvu u fritezu na 190C.
- Pancetu kratko proprziti i staviti sa strane na ubrus kako bi upilo suvisne masnoce, dimljeni losos kratko na puteru u tiganju proprziti
- Pripremiti potaz od graska malo gusci i servirati kao podlogu a zatim sloziti u rolnu od lazanje dimljenog lososa i pancetu
- Dekorisati zacinskim biljem i semenom lana, ovo je jedan od nacina serviranja za zdrav i brz obrok
Prijatno Vam želi SerbianCook, u komentarima ostavite Vaše utiske i pitanja.
Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.
Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitaj ovde.
Podelite ovaj recept na facebooku sa svojim prijateljima, biće vam sigurno zahvalni.
Sva autorska prava zadržana za SerbianCook. Obavezno pročitaj ovde.
Super je kombinacija losos/grašak i lazanja, samo ne razumem ako možemo lazanja jesti ovako, jel kuvano ili je samo dekoracija?
ОдговориИзбришиVrlo gurme i zdravo jelo! Bravo.